Najekskluzivniji doček Nove 2025. godine u Beogradu!
Sava Centar Banquet i Immersive Hall
![](https://docek-nove-godine.rs/wp-content/uploads/2024/12/lepa-brena-nG.jpg)
Sava Centar – Banquet i Immersive Hall – Doček Nove godine 2025 Beograd
Proslavite doček Nove godine na najprestižnijem novogodišnjem događaju u Beogradu, u Sava Centru, uz spektakularne nastupe Lepe Brene i Ace Pejovića – dva legendarna imena sa muzičke scene Balkana! Ove godine, novogodišnja noć će se održati u dva savršeno uređena prostora – Banquet Hall i Immersive Hall, pružajući gostima jedinstveno iskustvo i zabavu na najvišem nivou.
Kompletno renoviran i modernizovan, Sava Centar sada nudi luksuzan i funkcionalan ambijent, smešten u brzo razvijajućem poslovnom centru Novog Beograda, samo nekoliko minuta od gradskog jezgra i aerodroma. Banquet Hall, kapaciteta do 1000 zvanica, odiše elegancijom i raskošnim enterijerom, dok će gosti uživati u izuzetnim gastronomskim delicijama i vrhunskoj ponudi pića.
Aco Pejović i Lepa Brena
Immersive Hall, savršena za one koji traže nešto inovativno, omogućava potpuno drugačije iskustvo uz digitalne projekcije od 360 stepeni i dinamične zidove koji se prilagođavaju atmosferi. Uz impresivnu audio-vizuelnu tehnologiju i moderan dizajn, ova sala je pravi raj za one koji žele da spoje futurizam i zabavu.
Ne propustite priliku da budete deo najspektakularnijeg dočeka Nove godine u Beogradu uz hitove Lepe Brene i Ace Pejovića, i provedite novogodišnju noć ispunjenu sjajnom muzikom, dobrom energijom i nezaboravnim trenucima. Rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za noć koja će se dugo pamtiti!
Muzika
Za nezaboravnu atmosferu na dočeku Nove godine u Sava Centru pobrinuće se legendarna Lepa Brena i Aco Pejović.
Piće po utrošku!
Aco Pejovic
Lepa Brena
ponuda
Piće po utrošku!
Hrana
Buffet menu
Hladni delikatesi
– Goveđa hladno dimljena pršuta
– Poširani gambori u vodka sosu sa kavijarom od algi
– Ćureći hladni odrezak sa salsom od rukole i maslina
– Sremski kulen sa peperonćino uljem
– Gravadlax Norveški losos sa salsom od morača i kremom od Pekorina
– Njeguška pršuta sa medom od kleke i konjaka
– Svinjska dimljena pečenica Reserva
– Gratinirane dagnje sa parmezanom i
– Kuvana šunka sa Dižon dresingom i čatnijem od smokve
– Ćorizo slajsevi sa listovima spanaća i tostiranim lešnikom
– Tradicionalni ’’duvan’’ čvarci
– Premium odrezak od svinjskog vrata
Selekcija sireva
– Pirotski beli ”Kačkavalj”
– Sir Bojuval sa mikro biljem
– Dimljeni sir sa suvim šljivama
– Beli koziji sir sa svežim timjanom
– Gauda sa suvim i kandiranim voćem
– Domaća sir rolada sa biberom
– Mocarela sa domaćim pesto sosem
– Gorgonzola sa suvim voćem
– Ručno pravljen sir sa drobljenim orašastim plodovima
– Marinirani beli sir sa maslinovim uljem i planinskim biljem
Salate
– Selekcija zelenih salata sa pratećim dresinzima
– Salata od morskih plodova sa kinoom i citrusnim drsingom
– Farfale pasta salata sa biftekom i Dijon senfom
– Paradajz salata sa organskim uljem suncokreta
– Selekcija svežih sezonskih salata
– Kukuruz salata sa povrćem i belim Balsamikom
– Germanska krompir salata sa senfom i tostiranom pančetom
– Grčka salata sa belim sirom, maslinama i hladno ceđenim maslinovim uljem
Dresing bar
– Tapenada od tri vrste maslina i sušenog paradajza
– Voćna salsa sa uljem badema
– Čili masline sa citrusima
– Dresing od Balsamika sa ruzmarinom
– Peperonćino dresing
– Umak od tostiranog semena bundeve
– Citrus preliv sa origanom
– Marinirane masline više vrsta
– Mlečni krem sa suvim planinskim biljem
– Slatko kiseli sos sa medom i vlašcem
– Pelat krema sa bosiljkom
Glavno jelo
– Planinska teletina sa ruzmarinom u belom vinu sa ruzmarinom
– Azijska piletina u tempuri sa hrskavim povrćem I krančom od kikirikija
– Rostirani krompir u ljusci sa timjanom
– Rolada od filea Norveškog lososa sa moračem
– Puterizovane ručno rađene njoke sa spanaćem I belim vinom
– Sporo pečeni svinjski vrat u Cabernet umaku
– Pasta pene Napolitana sa Parmigiano Reggiano parmezanom
– Jagnjeći kebab sa citrus salsom i tapenadom od sremuša
– Sotirano sveže povrće sa Sherry marinadom i listovima Grčkog bosiljka
– Francuska rolada od piletine, bardirana biber pančetom
– Basmati pirinač sa flambiranim povrćem I soya sosemHleb & pecivo
– Integralno pecivo sa organskim žitaricama
– Kukuruzno pecivo sa kranč popispom i svežim bosiljkom
– Pšenične zemičke sa semenkama suncokreta
– Integralne pecivo sa semenkama lana
– Pšenične zemičke sa semenkama crnog i belog susama
– Bavarski hleb sa pšeničnim pivom
– Grisini sa morskom solju i peperonćinom
– Bezglutenski domaći hleb
– Tradicionalna mini projara sa belim planinskim sirom
– Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa šumskim pečurkama
– Domaća pita od ’’vučenih’’ kora sa kajmakom i zrelim sirom
Desert
– Tart sa belgijskom cokoladom i lesnikom
– Sable pistać sa svezim voćem i čokoladnim segmentima
– Tiramisu casica sa Amareto likerom
– Maskarpone mus sa insertom od jabuke i cimeta
– Frutti di bosco od bele cokolade i sumskog voća
– Mus od crne cokolade sa mariniranim visnja sosom i konjakom
– Paleta unikatnih pralina
– Selekcija svežeg sezonskog voća
šema sale
Lepa Brena:
Red zone: 140€
Bronze zone: 170€
Silver zone: 190€
Gold zone: 220€
Platinum zone: 250€
Telefon za poručivanje karata
Aco Pejović:
Red zone: 120€
Bronze zone: 150€
Silver zone: 180€
Gold zone: 210€
Platinum zone: 250€