Gde za novu

Ako tražite mesto gde možete da se zabavite do kasno u noć, onda su Azzaro Clubs pravo mesto za vas. Čekamo vas da sa nama provedete najlepši praznik u godini.

Možete uživati u našem specijalnom novogodišnjem meniju sa neograničenom hranom i neograničenim širokim izborom pića. Izbor naše hrane zadovoljiće sve vaše ukuse. Naši šefovi kuhinje će ponuditi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje.

Naši restorani su moderni i eleganni, ali istovremeno imaju i svoj jedinstveni stil koji nas izdvaja od ostalih restorana u gradu. Takođe u svim našim restoranima je obezbeđen wifi tako da u ponoć možete slati novogodišnje čestitke svojim najbližima svuda u svetu.

Nećemo Vam dati da stanete sa đuskanjem do jutra i zato spremite svoje cipele, udobno se obujte zato što smo za vas selektirali najbolje muzičare, pevače i bendove u svakom od naših restorana. Obećavamo da će ovo biti nezaboravna noć puna iznenađenja!

Najbolju muziku sviraće naši umetnici Ljuba Perućica i Jelena Gerbec u restoranima Black i Jezero. Tamburaški orkestar Stara priča pevaće večne hitove u restoranu Green. Grupa Građana će uveseljavati zemunsku publiku u restoranu Gardoš, a ako volite doček na reci na splavu Godo će pevati Republika bend sa Anđelom Ščekić. Svi oni zajedno pevaće pesme koje svi znamo i volimo, tako da možete plesati celu noć! Naš primarni cilj i ove novogodišnje noći je da se pobrinemo da ne stanete do jutra!

Uzbuđeni smo što ćemo vas ponovo videti i ove godine na našoj novogodišnjoj proslavi. Molimo vas da nas kontaktirate već danas ako imate bilo kakva pitanja ili su Vam potrebne informacije o bilo kojim drugim detaljima u vezi sa našom proslavom Nove Godine, biće nam drago da vam pomognemo koliko god je to moguće!

Radujemo se što ćemo vas videti u našim restoranima, pa ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate na +38162490490.

Docek Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA

062-490-490

Na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.