POČELE PRIPREME ZA DOČEK NOVE GODINE

Evo gde ćemo moći da proslavimo najluđu noć i pod kojim USLOVIMA

Do Nove godine ostalo je nešto više od dve nedelje, dok se mnogi još uvek nisu odlučili gde će proslaviti “najluđu noć”. Najpopularnija mesta za doček tradicionalno su trgovi, restorani i kafane, čiji vlasnici su odavno krenuli sa oglašavanjem ponuda i cena.

Oni koji žele da Novu godinu provedu u nekom od lokala u Beogradu, Novom Sadu ili na Zlatiboru, treba da izdvoje od 20 evra za najjeftinije ulaznice, do 200 evra za najelitnije restorane u kojima nastupaju poznata estradna imena. 

U restoranima, kafanama i hotelima u cenu je uračunata večera, dok noćni klubovi obezbeđuju separe i flašu pića. Druga varijanta za doček jeste muzički program na trgovima na nekoliko lokacija. 

DOČEK UZ POZNATE 150 EVRA

Ako se odlučite za doček Nove godine u elitnim restoranima u Beogradu gde pevaju najpoznatiji pevači domaće muzičke scene, cena rezervacije po osobi iznosi u proseku od 100 do 150 evra.

“Cena zavisi od pozicije stola u samoj sali. U pitanju je elegantan prostor, kompletna večera i neograničena konzumacija pića tokom večeri. Za stolove centralnom delu bliže bini cena je 150, a za stolove postavljene nešto dalje oko 110 evra. Pevaju čak tri najpopularnija pevača narodne muzike”, rekao nam je vlasnik poznatog beogradskog restorana.

NAJLUĐA NOĆ U HOTELIMA PAPRENA

Slične cene su u elitnim hotelima u prestonici, koji naplaćuju doček najluđe noći i do 170 evra po osobi. Ipak, u ponudu nije uključeno piće.

“Nastupaju najbolji pevači, cena rezervacije zavisi od mesta. Barski stolovi bez stolice koštaju oko 70 evra, mesta za stolom su oko 150 do 170 evra. Večeru pripremaju najbolji kuvari i gosti u ponoć gosti dobijaju čašu najboljeg šampanjca. Konzumacija pića tokom večeri nije uključena u cenu”, navodi se u ovoj ponudi.

OD 40 DO 60 EVRA ZA VEČERU I PIĆE

S druge strane, restorani u kojima nastupaju manje poznata imena, imaju znatno pristupačnije cene.

“Cene sedenja su od 40 do 60 evra. Najpovoljnija su mesta za svečanim stolom za 12 ljudi. U cenu karte uključeno je neograničeno piće cele večeri, večeru i dezert. Hrana je standardna i uključuje predjelo, roštilj i pečenje, dok se od pića nudi rakija, vinjak, vermut, džin i sokovi”, kaže Uroš Rakić, konobar prestoničkog resorana. 

ZA FLAŠU U KLUBU I DO 200 EVRA

U mnogim poznatim noćnim klubovima u Beogradu hrana se ne služi i cena se formira na osnovu lokacije separea. 

“Za VIP separe blizu bine doplata je 70 evra I dobija se jedna flaša pića po izboru. Za centralni VIP cena je 100 evra i dobija se flaša skupljeg pića. Za Premium separe doplata je najveća I iznosi 200 evra”, navodi se na sajtovima nekih od klubova. 

Docek Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA

062-490-490

Na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.