U Beogradu već pljušte ponude

Ipak, prestonički klubovi i restorani nisu toliko pesimistični kada je reč o proslavama, pa su neki već sada objavili ponude za Novu godinu. Cene se kako se može videti kreću od 35 do 100 evra, a organizatori na svojim sajtovima najavljuju da će u tu cenu biti uključeni hrana, piće i muzika.

Jedan od organizatora iz poznatog beogradskog event centra na pitanje o tome kako će se doček održati u kovid uslovima sa kovid propusnicama rekao je da će se pravila maksimalno poštovati.

– Ukoliko neko sad rezerviše, a dođe do promene mera, rezervaciju će moći da otkaže uz povraćaj novca – naveli su u ovom centru za proslave.

Interesovanje građana je podeljeno – dok bi pojedini voleli da se malo opuste za novogodišnju noć, sa druge strane velika je većina onih koji će Novu godinu proslaviti u krugu porodice.

– Zbog korone zaista nemam nekih većih planova za doček. Hteli smo da idemo u inostranstvo, ali pravila se menjaju iz dana u dan, tako da ćemo ipak ostati kod kuće – kaže sagovornica koja dodaje da većina njenih prijatelja slično razmišlja.

Što se tiče organizovanog dočeka, kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić juče najavio, Grad Beograd organizovaće doček Nove 2022. godine ispred Narodne Skupštine.

Bez obzira na to što je Novi Sad početkom novembra osvanuo okićen novogodišnjim ukrasima gradski čelnici još ne znaju kako će organizovati tradicionalni doček Nove godine na Trgu slobode i još nekoliko lokacija u gradu kao što je to bio slučaj prethodnih godina zbog trenutne epidemiološke situacije, te čekaju preporuke Kriznog štaba.

Leave a Comment

Call Now Button
BulgarianEnglishSerbianSpanish